Als uw organisatie toe is aan verandering,

dan helpt Leon leernetwerk u dat te bereiken.

U heeft een probleem wat opgelost moet worden. U wilt toewerken naar een situatie waarin uw organisatie succesvoller en wendbaarder is. Er is een nieuwe bedoeling. En die wilt u delen met de mensen die in de organisatie werken. Leon leernetwerk legt de verbinding tussen uw bedoeling en het gedrag van medewerkers.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Hoe doen wij dit?
Door te veranderen, te leren en te implementeren. Tegelijkertijd. De belangrijkste diensten die Leon leernetwerk levert, zijn trajecten op maat ontworpen en direct gerelateerd aan leren en ontwikkelen. Deze twee aspecten zijn namelijk in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een van de meestgevraagde producten is het ontwerpen van een leertraject op maat. Deze trajecten, bestaande uit online en offline modules, worden op individueel niveau aangeboden maar zorgen samen voor een beter organisatieresultaat. Lees meer over deze trajecten op Leernetwerken op maat.

Daarnaast bieden wij trainingen op maat en strategische opleidingsplannen. Bent u op zoek naar een interim-manager, opleidingsmanager of verandermanager, ga dan naar www.wilmajongsma.nl

Contact
Welke ideale werkwijze heeft u voor ogen? Hoe bereikt u uw doel? Wat is de kern van het probleem en hoe geven we samen de nieuwe situatie vorm? Deze vragen vereisen in elke situatie een andere aanpak, een aanpak op maat. Wilt u meer weten over onze aanpak voor u, neem dan contact met ons op. 

“Wilma weet een veilige sfeer te creëren die maakt dat iedereen leert. Voor procesbegeleiding is Wilma een prettig persoon die ook weet door te pakken.”

Wethouder Gemeente Westerkwartier

Share This