Als uw organisatie toe is aan verandering, dan helpt LEON Leernetwerk dat te bereiken.

Diensten

U heeft een probleem in uw organisatie en u wilt dat oplossen. U wilt toewerken naar een situatie waarin uw organisatie succesvoller en wendbaarder is. U heeft een (nieuwe) bedoeling. En die wilt u delen met de mensen die in uw organisatie werken. Wat voor gedrag vertoont u en welk gedrag vertonen zij? Is er onrust, zijn er problemen? Wilt u samenwerken met een andere organisatie of afdeling? LEON Leernetwerk legt de verbinding tussen uw (nieuwe) bedoeling en het gedrag van medewerkers en collega’s.

Hoe dan?

Door te veranderen, te leren en te implementeren. De belangrijkste diensten die LEON levert, zijn veranderen en leren. Onlosmakelijk met elkaar verbonden.

LEON Leernetwerk biedt u een traject op maat. Welke ideale werkwijze heeft u voor ogen? Hoe bereikt u uw doel? Wat is de kern van het probleem en hoe geven we de nieuwe situatie vorm? Dat is in iedere situatie anders. Meer weten? Neem contact op!

Wilma weet een veilige sfeer te creëren die maakt dat iedereen leert. Voor procesbegeleiding is Wilma een prettig persoon die ook weet door te pakken.
Mr. A. Marjan Sijperda CMC

griffier, gemeente Marum

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Al doende leert men
Al doende leert men. LEON Leernetwerk bouwt verder vanuit successen. Ook helpt LEON de energie in de groep te leggen, te faciliteren in plaats van uit te rollen. Dialogen aangaan, onderzoekend werken, verbinding leggen.